Βρίσκεστε εδώ:: » ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΕΓΑΠΑΝΟΣ »

Ευάγγελος Βασιλείου Μεγαπάνος

Ο Ευάγγελος Βασιλείου Μεγαπάνος είναι απόφοιτος του ΤΕΕ- ΙΕΚ ΣΒΙΕ ως ειδικός κινησιοθεραπείας – βοηθός φυσικοθεραπευτή, το έτος 2002 και του BSc London metropolitan university (sport science) ως φυσικοθεραπευτής αθλητικών κακώσεων, το 2003 στο Λονδίνο της Μ.Βρετανίας.

 

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα εως τα δωδέκατα του έτη και κατόπιν μετακόμισε με την οικογένεια του στην Νέα Μάκρη όπου και τελείωσε την βασική του εκπαίδευση. Είναι σύζυγος της Μαρίας Γ. Κούρτη και έχουν δύο παιδιά.

 

Στα πρώτα του επαγγελματικά βήματα εργάστηκε ως φυσικοθεραπευτής στο γυμναστήριο Joe Weider, Ν.Μάκρη 2004-2005 αφού ολοκλήρωσε την πρακτική του εξάσκηση στο ασκληπιείο φυσικοθεραπευτήριο (Γεωργιάδης –Παπακωνσταντίνου, Αγία Παρασκευή) το έτος 2003-2005. Κατόπιν, εργάστηκε ως φυσικοθεραπευτής σε ομάδες ποδοσφαίρου όπως ΑΟΚ Κορωπίου (ανδρικό τμήμα) το έτος 2004-2005 και Αγία Παρασκευή το έτος 2005-2006.

 

Το έτος 2006-2007 εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις και αμέσως για εννέα μήνες εργάστηκε ως φυσικοθεραπευτής στο γυμναστήριο Παλαίστρα στον Πύργο των Αθηνών.

 

Απο το τέλος του 2007 έως τον ιούλιο 2015 ήταν εργαζόμενος στο ιδιωτικό φυσικοθεραπευτήριο Αποστολίδου Ναταλία, στην Αθήνα. Μέτα την διακοπή αυτής της συνεργασίας, και για 3 έτη, συνεργάστηκε με τον Θησέα Αγίας Μαρίνας (εξωτερικός συνεργάτης). Εκεί ήταν μέλος της ομάδας ως ειδικός κινησιοθεραπείας, και υπεύθυνος στην αποκατάσταση τραυματισμών, καθώς είχε τον ίδιο ρόλο και στον Εθνικό Νέας Μάκρης (ανδρικό τμήμα και ακαδημίες).

 

Σήμερα διατηρεί μεγάλο δίκτυο κατοίκον θεραπειών, υδροθεραπειών, συνεργασία με ομάδες και φυσικά ως εξωτερικός συνεργάτης με το Reh-ability, με έδρα την προσωπική του κατοικία.

Σεμινάρια

Στα πλαίσια της δια βίου μάθησης και συνεχιζόμενης εκπαίδευσης έχει παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια ιατρικού και φυσικοθεραπευτικού περιοχομένου.
  • Ιούνιος 2018Σεμινάριο water specific therapy aquatic certified course -50 ώρες.
  • Απρίλιος 2008Συνέδριο Εμβιομηχανική – Κακώσεις – Αποκατάσταση γόνατος.
  • Ιανουάριος 2009Συνέδριο Κυφοπλαστική 10 χρόνια γνώσης και εμπειρίας.

ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ!

Ενημερωθήτε πρώτοι για τα νέα μας, απλα εισάγωντας το email σας, στην λίστα μας.

Copyright © Reh-Ability Με την επιφύλαξη πάντως δικαιώματος. | Κατασκευή Ιστοσελίδας Let'sUX